Hemsida & webbshop

Operativt ansvarig för uppdateringar och webbdesign av hemsidan donbibbo.com. Don Bibbo Group AB är en importör/grossist utav italiensk mat och dryck. Arbetar även med framtagandet av Don Bibbos nya grafiska profil samt marknadsföring av företagets sortiment främst i digitala kanaler . Producerar produktkataloger, flyers samt digitala nyhetsbrev, annonser och övrig närvaro i sociala medier. Skriver texter och skapar content till nyhetsbrev och tryckt media.

Hund & kattbutiken Fyrfotingen i Södertälje är fokuserad på näringsriktigt foder och kosttillskott för våra fyrfota vänner. Hemsidan och webbshoppen är skapad i WordPress samt i dess e-handels plugin WooCommerce. Här har ankidesign.se varit delaktig i uppbyggnad och formgivning av sajten samt skapat en rad grafiska element och imagebilder i marknadsföringssyfte.

 

Arbete för Fyrfotingen.se med att imageskapande produktbilder, presentation av butikens hela sortiment. Bildbehandling och text samt logistik av sortiment.

 

Sammanställning av varor i produktkategorier uppdelade på typ av ingredienser, med fokus på färskfoder i olika varianter. Sammanställning av bilder och texter, bildbehandling för fyrfotingen.se.

 

Varje artikel eller grupp av artiklar presenteras med bild, pris och information. Alla produkterna döpta efter ett system baserat på år, leverantör, typ av produkt och löpnr speciellt framtaget för fyrfotingen.se.